Webdesign – Bli synlig på nett

Nettstedet handler om omdømme og omsetning. Det virkelig store spørsmålet er om nettstedet egentlig fungerer. Og i en tid der stadig mer av nettrafikken går via mobil, er et viktig spørsmål om det i det hele tatt går an å bruke nettstedet fra en mobil enhet.

Dette er hva vi kan!

Nettside

Nettsiden, gjennom søkemotorer, er i svært mange tilfeller det første møtet en ny kunde har med din bedrift. Og alle vet hvor viktig et godt førsteinntrykk er.

Nettbutikk

Vi sørger for at det blir lekende lett for kundene dine å handle når de sitter på toget, i sofaen eller på kontoret – netthandel har aldri vært enklere!

SEO

Innholdet på din hjemmeside, din autoritet og troverdighet som «representant» av forskjellige søkeord er viktig når det kommer til søkemotoroptimalisering. Google vil at de som benytter sine tjenester skal finne relevant og god informasjon med en gang.

Webmaster avtale

La oss stå for sikkerhet, søkemotoroptimalisering, vedlikehold og regelmessige oppdateringer av din nettside slik at du kan bruke tiden din på andre viktige ting.

Hvorfor velge oss?

Er det ikke deilig å kun ha én leverandør å forholde deg til? Hos oss får du alle tjenester du trenger for å bli godt representert på internett. Ikke bare er det tidsbesparende og kostnadseffektivt, men du vil få en samarbeidspartner som virkelig kjenner deg og din bedrift.

Vårt mål

Vårt mål er å skape gode kundeforhold og merkeidentitet, kombinere vår digitale kunnskap med kreativitet og nyskapende tenkning slik at du får en best mulig tjeneste.

Noen av prosjektene vi har jobbet med