Serverdrift – Bli med oss opp til skya.

Flytt servermiljøet du har i dag ut av bedriften og opp i vår sky. Hos oss får du en spesial tilpasset servere for akkurat ditt behov, som kan skalere sammen med dine behov. Vi har lang erfaring med serverdrift og skyløsning.

IT Infrastruktur

Få maksimall utnytte av IT Infrastukturen din. Datatjenesten kan kartlegger IT miljøet, for å avdekke risiko områder, potensielle kostnadsbesparelser og ineffektivitet. Med vår lange erfaring med IT systemer og din ekspertise om din virksomhet. Kan vi sammen forme IT Infrastukturen til å være sikker, bærekraftig og effektiv.

Ved å ta i bruk ny teknologi kan du å spare strøm, miljøet, plass og penger. Samtidig som dere får en mer effekt for investeringen.

Vi sørger for datasikkerhet

Stadig flere bedrifter rammes av hackere og ondsinnet programvare. Dette samtidig som bedriftene blir mer avhengige av kontinuerlig drift av datasystemene. Er dere godt nok sikret? Statistisk sett er det faktisk sannsynlig at du ikke har det.

Med vår sikkerhetsløsning kan vi automatisk avdekke potensielle sikkerhetstrusler og feil før det intreffer. Holde maskiner oppdatert, måle ytelse og få direkte tilbakemeldinger feil.