Mobile løsninger – Effektiv kommunikasjon

Endelig en helhetlig løsning i Norden

Flow Nordic er den eneste tjenesten på markedet som samler alle kollegaene dine i Danmark, Finland, Sverige og Norge i samme plattform med telefoni, sentralbord og internkommunikasjon. Mange kunder som velger Flow Nordic går fra seks eller sju ulike leverandører og apper til bare én. Du får en felles kontrakt, en plattform for administrasjon og alle kollegaer i en og samme app. Samtaler innad i selskapet er kostnadsfrie.

Enklere hverdag med lisenser

I Flow har vi byttet ut alle abonnementer med lisenser. Lisensene er ikke bundet til en bestemt person, men kan flyttes rundt dit du ønsker. Du behøver aldri å tenke på å si opp eller tegne nye telefonabonnementer. Administrasjonen håndterer du enkelt selv via nettet. Smart, ikke sant?

Justerbart sentralbord

Når endringer forekommer i et selskap påvirkes telefoni og sentralbordtjenester. Nye brukere skal legges til og avdelinger og ansvarsområder forandres. Vi har lagt mye tid på det å kunne tilby selvadministrering i realtid. Miljøet Flow admins sitter i er det samme som våre egne advisors sitter i. Dette gjør at dere kan være helt selvstendige når det kommer til support og endringer på egne tjenester.

Alle kollegaer samlet i en app

I våre apper kan du koble opp samtaler, åpne og stenge sentralbordet, snakke med kollegaer, se hvem som ringer ved ukjent nummer, ringe billigere i utlandet og mye, mye mer. Det spiller ingen rolle hvilken plattform du jobber fra. Det er like enkelt og synkronisert overalt.

Bli lettere å få tak i med Flow Widget

Nettstedet er ditt utstillingsvindu mot verden, og med Flow-widgeten på nettsiden viser du enkelt bedriftens nye telefonnummer, åpningstider og ventetid i telefonkøen. Med den blir du enkel å nå, du får bedre kommunikasjon, du får flere fornøyde kunder og du får flere avtaler.

Enda flere funksjoner for din bedrift

Få mer ferdig med flere funksjoner

Opptak av samtaler Videosamtale Felles personsvar
Utenlandsk nummer Datakort Desktop CC
Statistikk Operator On Hook Waiting
Skype for business-integrasjon Surfepakke Kalenderintegrasjon