IT – hverdagen blir enklere med oss.

Mange kunne tenke seg et firma dem bare kunne ringe til vis det skulle være noe mer systemene, men dem mener at det er for dyrt. Med Clano i ryggen så betaler du kun for det du trenger.

Tekniske Konsulenter

Våre kvalifiserte IT-Konsulenter kan hjelpe deg med det meste. Flere små og mellomstore bedrifter bruker oss som deres komplette IT leverandør. Våre kvalifiserte konsulenter rådgiver, integrerer og hjelper med drift og support av dine IT løsninger. Bli sittende i stolen med kaffen i hånden, så kan vi hjelpe deg med utfordringene via fjernstyring.

Vi sørger for datasikkerhet

Stadig flere bedrifter rammes av hackere og ondsinnet programvare. Dette samtidig som bedriftene blir mer avhengige av kontinuerlig drift av datasystemene. Er dere godt nok sikret? Statistisk sett er det faktisk sannsynlig at du ikke har det.

Med vår sikkerhetsløsning SOS-IT kan vi automatisk avdekke potensielle sikkerhetstrusler og feil før det intreffer. Holde maskiner oppdatert, måle ytelse og få direkte tilbakemeldinger feil.

Dataverksted

Få løst problemer trygt på dataverkstedet. På vårt Elektrostatisk dempede (ESD) verksted kan vi reparere det meste av IT utstyr. Vi kjører feilsøking innenfor avtalt tidsramme. På bakgrunn av dette gir vi deg en pris. Dersom det skal repareres, sørger vi for skånsom reparering til avtalt tid og pris. Dersom utstyr skal kasseres sørger vi for at disker slettes forsvarlig.